Asennus

Parketin asennus on helppoa

Upofloorin RealLOC-lukkoponttiparketti sekä saumoista liimattavat parketit ovat helppoja asentaa. Asennuksessa on huomioitava, että lattiapohja on riittävän tasainen, lämpötila ei saa olla liian alhainen ja ilman kosteuden tulee olla sopiva. Parketti on mahdollista asentaa joko ns. uivaksi tai se voidaan liimata kiinni alustaansa. Liimauksen vaativuuden vuoksi suosittelemme asennuksessa ammattilaisen käyttöä.

Asennus käy vaivattomasti ja valmista lattiaa syntyy nopeasti. Lattia on heti valmista, eikä sitä tarvitse jälkikäsitellä, koska lattian pintakäsittely on tehty jo tehtaalla.

Tarkan laadunvalvonnan ansiosta kaikki Upofloor-parketin osat ovat mittatarkkoja ja täsmälleen yhteensopivia. Yksityiskohtaiset asennusohjeet on pakattu joka kolmanteen parkettipakkaukseen. Tutustu huolellisesti asennusohjeisiin ennen asennustyön aloittamista. Lattialämmityksen päälle asennettaessa toimenpiteet tulee aloittaa jopa noin 2 viikkoa ennen parketin asennuksen aloittamista.

Asennusohjeet löytyvät ohesta pdf -muodossa. Jotta voit selata asennusohjeita tarvitset Adobe Reader ohjelman koneellesi. Mikäli sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa voit ladata sen tästä: Adobe Reader 

Mikäli ohessa olevat asennusvideot eivät avaudu selaimessasi tallenna ne ensin koneellesi.